Repetities

Het Voorburgs Operakoor repeteert elke maandagavond van 19.45-22.15 uur in de Voorhof naast de Oude Kerk, Herenstraat, Voorburg*. Tussendoor is er een koffie/thee pauze.

Elke eerste maandag van de maand is er na afloop van de repetitie een gezellig samenzijn met een hapje en drankje.

Wij nodigen u/je van harte uit om mee te doen? Kom vrijblijvend een keertje kijken of een aantal keren meedoen.

Kunt u onverwachts een repetitie niet bijwonen, dan wordt u verzocht dit via e-mail te melden aan Tiny Becht.

Voor meer informatie of vragen, mail naar voorburgsoperakoor@gmail.com.

* Zie de website van de Oude Kerk voor een plattegrond en/of routebeschrijving.

Activiteitenkalender 2022:

Datum:Locatie:Activiteit:
24 januari De Voorhof 13:30 - 15:30 uur: Eerste repetitie na de "lock down"
14 februari De Voorhof Eerste repetitie op normale tijd, 's avonds.
28 februari De Voorhof Repetitie met Ardjoena Soerjadi, dirigent van het UOK
6 maart Utrecht, Tivoli Vredenburg 15:00 uur, concertante uitvoering van de Giovanna d'Arco.
21 maart De Voorhof Voorlopig komende maanden extra repetitie voor de heren, van 19:00 tot 20:00 uur, i.v.m. de mannenkoren in de Giovanna d'Arco
6 juni De Voorhof 2e Pinksterdag, generale repetitie voor festival in de Kruisheuvelkerk.
8 juni Leidschendam, Woonzorgcentrum WZH Prinsenhof Klein concert, Gr. Juliana van Stolberglaan 1, 2263AA Leidschendam
12 juni Leidschendam, Kruisheuvelkerk Muziekfestival.
11 juli De Voorhof Laatste repetitie voor de zomervakantie
8 augustus De Voorhof Eerste repetitie na de vakantie
28 augustus Leidschendam, WZH Schoorwijck Klein concert, zondagmiddag 14:30 uur, Zaagmolenstraat 96, 2265WZ Leidschendam
4 september Voorburg, WZH Het Anker Klein concert, zondagmiddag 14:30 uur, Prinses Margrietlaan 24, 2273AG Voorburg
10 oktober Voorburg, De Oude Kerk Repetitie samen met koren UOK en ROPERA.
26 oktober Utrecht, Moezeldreef 400 Repetitie samen met koren UOK en ROPERA, op woensdagavond.
26 oktober Utrecht, Moezeldreef 400 Generale repetitie, op woensdagavond.
30 oktober Utrecht, Tivoli Vredenburg 15:00 uur, concertante uitvoering van de Giovanna d'Arco.