Repetities

Het Voorburgs Operakoor repeteert elke maandagavond van 19.45-22.15 uur in de Voorhof naast de Oude Kerk, Herenstraat, Voorburg*. Tussendoor is er een koffie/thee pauze.

Elke eerste maandag van de maand is er na afloop van de repetitie een gezellig samenzijn met een hapje en drankje.

Wij nodigen u/je van harte uit om mee te doen? Kom vrijblijvend een keertje kijken of een aantal keren meedoen.

Kunt u onverwachts een repetitie niet bijwonen, dan wordt u verzocht dit via e-mail te melden aan Tiny Becht.

Voor meer informatie of vragen, mail naar voorburgsoperakoor@gmail.com.

* Zie de website van de Oude Kerk voor een plattegrond en/of routebeschrijving.

Activiteitenkalender 2020:

Datum:Locatie:Activiteit:
6 januari De Voorhof Nieuwjaarsreceptie en "open podium".
13 januari De Voorhof Eerste repetitie 2020.
24 februari De Voorhof Algemene Leden Vergadering (geen repetitie)
16 maart De Voorhof Geen repetitie wegens corona-beperkingen
22 maart W.Z.H. Schoorwijck Zondagmiddag, Klein concert, Zaagmolenstraat 96, 2265WZ Leidschendam
Concert gaat niet door wegens corona-beperkingen
23 maart De Voorhof Geen repetitie wegens corona-beperkingen
28 maart Gymnasium Novum Voorburg Zaterdagavond, Gastoptreden bij Forum Hadriani; Aart van der Leeuwkade 1, 2274KX Voorburg
Optreden gaat niet door wegens corona-beperkingen
30 maart De Voorhof Geen repetitie wegens corona-beperkingen
6 april De Voorhof Geen repetitie wegens corona-beperkingen
13 april De Voorhof Geen repetitie, 2e paasdag
1 juni De Voorhof Geen repetitie, 2e pinksterdag
6 juni Leidschendam, Kruisheuvelkerk Muziekfestival.
Festival gaat niet door, de corona-beperkingen maken de voorbereiding onmogelijk.
12 september Voorburg, Oude Kerk Zaterdagmiddag, Verdi-concert in het kader van het Huygens Festival.
Dit concert gaat niet door wegens corona-beperkingen.
14 september De Voorhof Eerste repetitie na de "lock down", repeteren in twee groepen, 19:15 - 20:15 en 20:45 - 21:45.
29 september De Voorhof Geen repetitie wegens corona-beperkingen, ook de volgende repetities in 2020 komen te vervallen.
11 oktober W.Z.H. Het Anker Zondagmiddag, Klein concert, Pr. Margrietlaan 24, 2273AG Voorburg
Dit concert gaat niet door wegens corona-beperkingen.
13 december Woonzorgcentrum "De Mantel" Zondagmiddag, Kerstconcert, Klaverweide 54, 2272BV Voorburg
Dit concert gaat niet door wegens corona-beperkingen.
17 december Woonzorgcentrum Stichting Duivenvoorde Donderdagavond, Kerstconcert, Duivenvoorde 262, 2261AN Leidschendam
21 december Voorburg, Oude Kerk Kerstconcert