Repetities

Het Voorburgs Operakoor repeteert elke maandagavond van 19.45-22.15 uur in de Voorhof naast de Oude Kerk, Herenstraat, Voorburg*. Tussendoor is er een koffie/thee pauze.

Elke eerste maandag van de maand is er na afloop van de repetitie een gezellig samenzijn met een hapje en drankje.

Wij nodigen u/je van harte uit om mee te doen? Kom vrijblijvend een keertje kijken of een aantal keren meedoen.

Kunt u onverwachts een repetitie niet bijwonen, dan wordt u verzocht dit via e-mail te melden aan Tiny Becht.

Voor meer informatie of vragen, mail naar voorburgsoperakoor@gmail.com.

* Zie de website van de Oude Kerk voor een plattegrond en/of routebeschrijving.

Activiteitenkalender 2021:

Datum:Locatie:Activiteit:
30 augustus De Voorhof Eerste repetitie na de "lock down", nog in 2 groepen en stoelen in "corona opstelling".
27 september De Voorhof Repetitie voor allen, aanvang 19:15 uur, met ventilatiepauze.
16 december Woonzorgcentrum "De Mantel" Donderdagmiddag, Kerstconcert, Klaverweide 54, 2272BV Voorburg.
18 december Leidschendam, Kruisheuvelkerk Zaterdagmiddag, Kerstconcert, Burgemeester Roeringlaan 6, 2262EC Leidschendam.
20 december Voorburg, Oude Kerk Kerstconcert met samenzang